Over uitslagen en transponders

Logo SAM 2015Uitslagen in bewerking

Voor alle deelnemers die hebben gereden bij de racedemo te Hierden. We hebben aan Willemijn Jeuring gevraagd hoe het zit met de uitslagen. Zoals jullie misschien al weten, doet Willemijn vanaf dit seizoen de tijdwaarneming vanuit de SAM-caravan.

Willemijn is erin geslaagd om een mooie lijst uitslagen te produceren, al was het in het begin even dokteren. Daarbij is ze geweldig geholpen door Caroline de Weerdt. Niet te vergeten door Harry Althof, die tussen het maken van koprollen in het weiland nog tijd vond om ICT-tovenaar te spelen. Willemijn heeft nog wat problemen met de verwerking. De door Harry geheel nieuw ingerichte tijdwaarnemingslaptop bleek nog niet over alle benodigde software te beschikken. Hierdoor kon ze de resultaten niet direct doorzetten naar de webredactie. Daarom vraagt ze jullie om nog een klein beetje geduld. Hoe dan ook, de uitslagen zijn onderweg!

Transponders

Willemijn: “Zaterdag tijdens de wedstrijden kwamen er verschillende mensen naar me toe met nieuwe typen transponders die niet goed werkten. Ze waren betaald en ge-updatet, maar ze konden niet worden uitgelezen door de decoder.”

Willemijn heeft navraag gedaan bij MyLaps. “Wat blijkt nu: er bestaan meerdere typen transponders. De transponders met de rode sticker zijn bedoeld voor de hogesnelheidssport. Dat gaat over veel hogere snelheden dan bij de SAM gehaald worden. Voor de SAM heb je de transponder nodig met de oranje sticker.”

Zie de link naar MyLaps. Wie problemen heeft met de nieuwe typen transponders kan via e-mail contact opnemen met Willemijn: willemijn.jeuring@kpnmail.nl. Geef dan wel je naam en emailadres door en vermeld welke kleur sticker op de transponder staat en of je hem hebt gehuurd of gekocht.

2 Comments
  • Mega Snel 12/05/2016

    Ik ben het ook nog aan het verwerken

    Reply Replies
  • Worfgirl Klingon 11/05/2016

    Bedankt voor de uitleg!! Nu is het tenminste wat duidelijker waarom wij allemaal moesten komen 😉

    Reply Replies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>