Persbericht Demo Classics Oosterwolde

Hallo allen

Afgelopen dagen hebben we met onze clubleden gesproken over het doorgaan van de demo classics dit jaar

Om een lang verhaal kort te maken hebben we besloten de demo ook voor dit jaar niet door te laten gaan.

De maatregelen die er nu nog steeds zijn denk aan testen voor toegang en qr code controle , en nog steeds de anderhalve meter regeling en het is nog steeds onzeker als deze in september zal verdwijnen mede door deze toelatingseisen hebben ons dit doen besluiten. 

De anderhalve meter afstand houden geldt niet alleen voor alle deelnemers, maar ook voor alle bezoekers. Wij als organisator zouden hier dan volledig verantwoordelijk voor zijn. Wij konden deze demo de laatste jaren organiseren dankzij vele sponsoren en het zou ons zeer aan het hart gaan als zij niet in gehele vrijheid het evenement kunnen bezoeken.

Hopelijk zien wij volgend jaar wel de mogelijkheid om het evenement te kunnen organisatie. Uiteraard is een evenement als deze ondergeschikt aan gezondheid, desondanks doet het toch een beetje pijn het geronk van motoren niet te horen. 

Blijf gezond!

Organisatie Demo Classics Oosterwolde.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>