Positieve vergadering organisatoren en SAM

AMERSFOORT – Afgelopen donderdag hebben de organisatoren van classic demo’s en endurances overlegd met het SAM bestuur. De organisatoren waren goed vertegenwoordigd. Ben Jeuring, voorzitter van de SAM, meldt: “Wij als SAM-bestuur zijn blij met de geslaagde avond. Er is veel besproken en met elkaar hebben we besloten om vol vertrouwen en met veel inzet van 2017 een mooi demojaar te maken. SAM-bestuur en organisatoren roepen alle rijders op om samen met ons deze klus te klaren, zodat we weer met plezier en een goed gevoel naar de demo’s en endurances komen.’

Rolf Dracht van Classic TT Elst mailde een dag later: “De vergadering gisteren was een goede bijeenkomst. Jan van Dam en ik ervaren de SAM-agenda voor 2017 als positief. Ik merk een duidelijk draagvlak vanuit alle lokale organisatoren. Kritische noten zijn in positieve zin besproken. We merken dat er een professionalisering plaatsvindt. Dat is voor de SAM, de rijders en ons erg goed. Ervaringen zijn met elkaar uitgewisseld, waar eenieder wat mee kan.

3Uren Elst 262c - Rolf Dracht en Jan van Dam 1250t

Rolf Dracht en Jan van Dam, organisatoren van de Drie Uren en de TT van Elst.

Het is duidelijk dat we elkaar allemaal nodig hebben: de locaties, de lokale organisatoren en de deelnemers. Mooi is ook de vergevorderde samenwerking met de CRT en de toenaderingen naar en van de HMV en KNMV. Zo zie je dat ook hier behoefte aan samenwerking is. We wensen het bestuur van SAM heel veel succes en wij gaan vol vertrouwen naar 2017. Keep on the good work.”

En Cees Eikelenboom schreef: “Vanuit stichting HiBRA Aalsmeer vonden wij de bijeenkomst van donderdagavond positief. In de mail van Rolf kunnen wij ons helemaal ‘vinden’. Met name in het uitwisselen van ervaringen en in de breedste zin het zoeken naar synergie van de lokale organisatoren en landelijke organisaties. Gebruik maken van elkaars ervaringen en middelen is een gegeven om verder uit te werken. Belangrijk is wel om nu snel een positief signaal te geven naar deelnemers en media. Voor ons is het nog wel even knokken voor een goede locatie waar wij voor meerdere jaren een demorace kunnen organiseren.”

 

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>