Racedemo en Visserijdagen Harlingen

Racedemo en Visserijdagen Harlingen

Geplaatst op 23 augustus 2011

De racedemo in Vlagtwedde, een SAM evenement in samenwerking met het Rijdend Motor Museum, was een groot succes. We zijn nu op onze beurt uitgenodigd om tijdens de Visserijdagen de demo te geven in Harlingen. In Harlingen is het andersom, nu mogen wij van SAM te gast zijn bij het RMM. De demo te Harlingen is een RMM-evenement. We rijden daar volgens de regels en klassenindeling zoals die normaal bij RMM gebruikelijk zijn. Dit kan iets afwijken van wat bij SAM gebruikelijk is.

Promotie en overnachting

Voor de liefhebber is het mogelijk om de Visserijdagen op het haventerrein bij Pieter Ottosen (de organisator van de Demo Harlingen en rijder bij het RMM) van dichtbij mee te maken. Zie de website: www.visserijdagenharlingen.nl. De attracties bij de Visserijdagen zijn o.a. palingroken, oude ambachten, muziek, modeshows, kermis, reusachtig vuurwerk, boottocht, vlootschouw en nog veel meer.
Pieter Ottosen zou het waarderen als u komt met uw motor, om een leuke uitstalling op zijn terrein te maken die de racedemo kan promoten.
Verzoek is dan of u vrijdag al wilt komen, u kunt bij Pieter op het haventerrein kamperen water en stroom beschikbaar). S.v.p. vooraf contact opnemen met Pieter. Op de website van de RMM staat dat je vanaf woensdag al kan komen, maar ook dan vooraf contact opnemen met Pieter Ottosen via email: tug@vlieland.dk of telefoonnummer 06-5315 565906-5315 5659.

Zesvoudig wereldkampioen Jim Redman zal op de demo-dag aanwezig zijn en rijdt ook diverse malen mee.

Route naar circuit

Komend over de N31(vanaf Leeuwarden of de Afsluitdijk) slaat u af bij afrit 19 en volgt u “Industrieterrein Oostpoort”
Het rennerskwartier ligt aan de Curiestraat met postcode 8861 NB.

Dagindeling RMM

De dagindeling van het RMM ziet er over het algemeen als volgt uit (tijden bij benadering):
09:00, aanvang motorkeuring,
10:30, aanvang training,
13:00, defilé, met direct daarna start (zie klasseindeling)

Dit alles in een eerste manche en een tweede manche

Verdere info zie onze website: www.sammotorsport.nl en of www.rijdendmotorsportmuseum.nl

Tot ziens in Harlingen,

Riet Welvaart
SAM wedstrijdsecretariaat

Klik hier voor alle overige info

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>