Verplaatst naar 2021: racedemo Oosterwolde 2020

3 oktober

Update 16 augustus: afgelast

De Classic demo Oosterwolde kan dit jaar niet plaatsvinden, helaas. Het team van Oosterwolde laat ons weten:

Afgelopen dagen hebben we met onze clubleden gesproken over het doorgaan van de Dem0 Classics dit jaar. Wij als club hebben besloten de demo niet door te laten gaan. De extra maatregelen die verplicht worden gesteld door de veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland hebben ons dit mede doen besluiten.

Vooral de anderhalve meter afstandsregeling die geldt voor alle deelnemers en bezoekers: wij als organisator zouden hier dan volledig verantwoordelijk voor zijn. Wij konden deze demo de laatste jaren organiseren dankzij vele sponsoren en het zou ons zeer aan het hart gaan als zij niet in volledige vrijheid het evenement kunnen bezoeken.

Hopelijk zien wij volgend jaar wel de mogelijkheid om het evenement te organiseren . Uiteraard is alles ondergeschikt aan gezondheid, desondanks doet het toch een beetje pijn het geronk van motoren niet te horen. Blijf gezond!

Gijs van de Weg
Organisatie Demo Classics Oosterwolde.

Op 30 juli liet Gijs van de Weg al weten dat het spannend was. “We hebben contact gehad met de gemeente Oldebroek over de maatregelen die wie moeten treffen. Dat zijn er nog al wat. Het word een moeilijk verhaal voor ons als organisatie om dit jaar een demo te organiseren.”

De SAM bekijkt of er een alternatief mogelijk is. Misschien een circuitdag in september of oktober, zoals die in juni en begin deze maand plaatsvond op het Midlandcircuit. We kijken daarvoor naar een nieuwe locatie.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>