Racedemo’s rijden in 2016

Logo SAM 2015Het SAM-bestuur presenteert op de pagina ‘Rijdersinformatie‘ netjes bij elkaar alles wat je weten moet over het racedemoseizoen 2016. Je vindt daar onder meer het SAM-reglement, de kalender voor 2016, de formulieren om een nieuwe motor of deelnemer aan te melden bij de Toelatingscommissie, formulieren om je weer aan te melden als donateur en demodeelnemer, het aanvraagformulier voor het startbewijs.

Verder een overzicht van de (bescheiden) kosten die je moet maken om in 2016 mee te rijden als coureur. Eigenlijk is er niet zoveel veranderd ten opzichte van 2015. Alleen het startbewijs is een tientje duurder geworden. Dat heeft veel te maken met de toenemende nadruk die door de verzekeringsmaatschappijen wordt gelegd op veiligheid en verantwoordelijkheid. Kortom, voor 240 euro ben je een heel seizoen onder de pannen, endurancewedstrijden uitgezonderd.

Voor de drieuursdemo’s heb je net als voor de dagdemo’s een daglicentie/startbewijs en donateurschap nodig, maar de tarieven voor deelname worden pas later bekend gemaakt.

Ga naar de pagina Rijdersinformatie.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>