Racedemo’s SAM na de intelligente lockdown

Situatie 22 april

De persconferentie van Rutte van 21 april was voor de motorsport geen goed nieuws. Geen evenementen tot eind augustus. Toch willen we graag rijden, op gepaste afstand natuurlijk.
De mannen van de VGBM GP van Etten-Leur (29 augustus gepland) zijn nu in overleg. Misschien is er nog iets mogelijk.
Datzelfde geldt voor de racedemo van Hierden. Tonnie van de Bunte had al geregeld dat deze van mei naar juli kon worden verplaatst. Nu gaat hij nogmaals aan de slag. De datum van 19 september is in beeld.
De demo van Oosterwolde (3 oktober) staat gewoon op de kalender. Gijs van de Weg en zijn team gaan ervoor.
Veel onzekerheid, want welke maatregelen zullen er vanaf 1 september nog van kracht zijn? Help ons met duimen! En blijf gezond allemaal.

2 Comments
  • Rob en Dafne 18/05/2020

    Prima mannen en vrouwen. Zou fijn zijn als we nog wat kunnen rijden. Goed bezig

    Reply Replies
  • Reyn van Hemel 24/04/2020

    Een diepe buiging voor de SAM en alle organisatoren van de classic race demo’s die ondanks alle onzekerheden van nu zich blijven inzetten om de evenementen te kunnen organiseren. Hopelijk lukt het toch nog om later dit seizoen te kunnen rijden. Nogmaals veel dank. Groet Reyn van Hemel.

    Reply Replies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>