SAM-expositie Brommersprints Genemuiden

Op 22 juni houdt de SAM een expositie tijdens de brommersprints in Genemuiden. De organisatie hoopt dat we mooie race-motoren laten zien uit de jaren 70, 80 en 90. Heb jij zin of weet jij nog vrienden die hieraan willen meedoen? Desgewenst kunnen we ook een sprintje mee trekken en de organisatie zorgt voor een hapje en een drankje.

Meld je aan door een mailtje naar sam@festinalente.nl. Vol = vol!

Info brommersprint Genemuiden

Poster, nieuswte versie.

Locatie: Randweg Oost in Genemuiden. Kan niet missen! Vanaf Hasselt gezien het weiland bij de eerste rotonde die je tegenkomt in Genemuiden.

Website

Programma

Het evenement duurt van 11:00 tot 16:30 uur. Het rennerskwartier sluit om half elf; tot die tijd is het terrein toegankelijk.De organisatie rekent erop dat iedereen vóór die tijd aanwezig is, om de veiligheid van bezoekers te garanderen.

De kwalificatie van de sprinters duurt ca vier uur: van 11:00 tot 15:00 uur.
Halverwege is er een pauze. Daarin geeft een stuntrijder een show, maar dan krijgen de SAM-coureurs de mogelijkheid een sprint te trekken en een tijd neer te zetten. Vóór deze pauze geven we even aan hoeveel dit er zullen zijn, zodat de organisatie er tijdtechnisch rekening mee kan houden.

Na 15:00 zullen er finales gereden worden, dan zal ook het terrein aan de achterkant open gaan voor niet-gekwalificeerde brommerrijders eventueel kunnen vertrekken. De personen uit de SAM-groep die eventueel willen vertrekken kunnen dan ook weg.

Bijzonderheden

Tegelijkertijd houdt men een zomermarkt. Er is een kinderspeelpark met springkussens, waterbaan en dergelijke. Dus ook voor aanhang is het een leuk evenement. Er is een cateringtent waar van alles te eten en te drinken te krijgen is. En er is een tegemoetkoming beschikbaar voor de SAM-deelnemers.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>