Teams 3 Uren Itterbeck presenteren zich

ITTERBECK – Een bijzonder goed idee van de Duitse organisatie: teampresentaties van alle enduranceteams. Dankzij de bijdragen van speakers Wim Knöps en Herbert Wolf werd het een boeiend onderdeel van de middag.

Tekst en foto’s Gijs en Inge van Hesteren

Wim Knöps was erg gecharmeerd van het Duitse SAM-evenement. “Het speakeren tijdens de Drie Uren vond ik een hele eer en de samenwerking met Herbert was onwijs leuk. Wat een clown is die man. Hartstikke gaaf, de hele entourage. Die uitgelezen Duitse locatie en ten tweede de superleuke club die jullie met elkaar vormen. Natuurlijk, ik weet wel dat het af en toe heeft gerommeld bij de SAM, maar wat zou dat. Dat zie je overal. Het is zoeken na een paar bestuurswijzigingen, maar alles krijgt heus wel weer een lekje. Ik spreek wel vaker bij classic demo’s van andere verenigingen, dus ik zie al snel wat zich om me heen afspeelt. En dan zeg ik: jongens, hou vast wat je hier hebt opgebouwd. Weet je wat ook zo leuk is? Al die jonge mensen die hier komen meerijden op die oude machines. Sommige andere democlubs hebben toch echt een beetje last van vergrijzing. Neem zo’n Anouk Könst (Team Bartels Best, red.). Prachtig toch, dat ze erbij wil horen? Ja hoor, ik ben altijd in voor een dagje speakeren bij een SAM-evenement. Zolang ik het maar op tijd weet, want als freelancer kom ik overal.”

3-uren-itterbeck-teampresentatie-98a-1250t
Teampresentaties bij de 3 Uren van Itterbeck. Links speaker Herbert Wolf, op de motor John Megens en Marcel Geurts, de winnaars van de Vintageklasse.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>