SAM-Circuitdag Midlandcircuit Lelystad 2020

Update SAM-dag Midlandcircuit Lelystad 7 juni

Om 8 uur openen we het hek. Je kunt pas het terrein oprijden nadat we je inschrijving en betaling hebben gecheckt. Inschrijvingen en betalingen ter plaatse zijn niet mogelijk.
Op het terrein dien je je spullen te installeren op de aangegeven plaatsen. Houd gedurende de dag rekening met de 1,5-meter.
Toegang voor publiek is in verband met coronamaatregelen niet mogelijk. Na 9 uur sluiten we de poort.
Voor vragen: bel 06 5353 6162
Hieronder het dagprogramma en de klassenindeliung. Neem een afdruk mee!

Deelnemers SAM circuitdag Midland Lelystad 7 juni 2020

Rijtijden Circuitdag Midlandcircuit 7 juni 2020

Volgeboekt, inschrijving gesloten

 1. Update circuittraining Lelystad. We hebben echt maar beperkt plaats. Maximaal 100 personen mogen zich tegelijk op het terrein bevinden. Rekening houdend met begeleiders en officials komt dat neer op 40 tot 45 deelnemers. Al geruime tijd staat er ‘Vol’ boven onze aanmeldpagina, maar aanmeldingen en e-mails die daarop betrekking hebben blijven binnenkomen. Dat is een goed teken natuurlijk, maar het betekent veel werk voor ons secretariaat en niet iedereen die zich aanmeldt kan meerijden.
  Drie dingen.
  1. Je krijgt uiterlijk dinsdag of woensdag definitief bericht.
  2. Als je niet kunt meerijden zetten we je op de wachtlijst natuurlijk. Wie weet valt er iemand af. Bovendien gaan we bekijken of we door de week nog een extra dag op het Midlandcircuit kunnen organiseren. Sowieso zijn we van plan om in juli en augustus nog eens een weekend-dag te boeken.
  3. Kom zoveel mogelijk zonder begeleider, dan kunnen er meer actief rijden. Laat ons even weten of dat voor jou mogelijk is.  En een van de eisen van het Midlandcircuit: ‘Geen toegang voor publiek; toegangshek zal gehele dag gesloten zijn’. Sorry mensen, we moeten even doorbijten. Ooit wordt de toestand weer ‘normaal’.

zondag 7 juni 2020

Of we nog een racedemoseizoen gaan beleven is onzeker, maar er is meer ruimte voor individuele sporten en trainingen. Ook circuitdagen mogen weer vanaf 1 juni. Op zondag 7 juni stelt de SAM donateurs (35 per jaar of 10 euro eenmalig bij een evenement) in de gelegenheid om te trainen op het Midlandcircuit te Lelystad. Let wel, dit is geen racedemo.

Meedoen

Er is ruimte voor plusminus 40 deelnemers. Alle administratie moet van te voren zijn afgehandeld. Op het circuit kunnen we geen papieren formulieren uitwisselen en evenmin kunnen we daar betalingen verwerken. Dus inschrijving, betaling, licentie: allemaal per e-mail en/of online formulier. De benodigde formulieren vind je onderaan deze pagina. Verwerking op volgorde van binnenkomst. En vol is vol.

Kosten deelname

Als je al had gekozen voor het jaarbedrag voor alle evenementen (135 euro) kan je deelnemen zonder extra kosten. Anders betaal je voor dagdeelname 55 euro. Dit is meer dan je gewend bent, maar het heeft te maken met de extra coronamaatregelen.  Daarnaast heb je een dagverzekering nodig (25 euro) of een jaarlicentie van de MON (90 euro). Details hierover zie verderop deze pagina of op de pagina ‘Rijdersinformatie‘.

Overige coronamaatregelen

Leef de 1,5-meterregels na.
Gebruik de afgebakende plekken in het rennerskwartier.
Maximaal 100 personen op het terrein, rijders plus organisatie
Vooraf inschrijven, zodat we precies weten wie er komen.
Alleen toegang voor rijder met maximaal één begeleider.
Binnenkomst binnen één kort tijdsblok
Geen toegang voor publiek; toegangshek zal gehele dag verder gesloten zijn.

Tijdmeting

We doen niet aan tijdmeting, dus de transponder is niet nodig. De insteek van deze dag gelijk aan die van vorige jaren: training en testen. Er zal gereden worden in groepen. De dag staat open voor SAM-rijders, en voor deelnemers vanuit de Black Mambagroep, MCRT, BOT, RMM, CRT, HMV, etc.

Welke motoren kunnen deelnemen?

Motoren zonder SAM-toelating of een toelating bij een van de andere genoemde clubs worden tevoren even bekeken. Voor deze testdag zal het toelatingsbeleid ruimhartiger zijn dan voor racedemo’s. Ook bepaalde youngtimers, of motoren die iets minder op baansport zijn gericht, kunnen toegelaten worden tot de dag. Neem bij twijfel even contact op met Gert Heideveld van de Toelatingscommissie, sam.toelating@gmail.com.

Het gebruik van degelijke motorkleding en een milieumat is verplicht. Hier wordt tijdens de dag nauwlettend op toegezien! Vanaf 8.00 uur is het terrein geopend. Overnachten is niet mogelijk.

We kijken of de toelatingscommissie aanwezig kan zijn voor degenen die een nieuwe motor willen laten schouwen.

Invulling van de dag

Er is voldoende gelegenheid om flink wat tijd op de baan door te brengen en je collega’s te spreken. Of de kantine open is kunnen we nu nog niet zeggen.

Vanwege de geluidsproblematiek moeten de motoren zo stil mogelijk zijn dus, allemaal graag DB-killer monteren, indien mogelijk.

Tijdschema

Tijdschema Lelystad 2020 wordt nog ingevuld

08.00-09.15 inschrijven en technische keuring
09.00-09.15 Bacobespreking met wedstrijdleider/instructie portofoongebruik
09.30-09.45 rijdersbespreking

10.00-17.00 Rijden

Rijtijd is inclusief het op- en afrijden van de baan.
Dit wedstrijdschema is onder voorbehoud en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Groepsindeling: op basis van cilinderinhoud, bouwjaar en motorvermogen.

Info circuit

www.midland-circuit-lelystad.nl/

legenda1kopie[1]

Algemeen

De lengte van de kleine oval bedraagt 425 meter, de grote oval meet ongeveer 600 meter. De oval- en asfaltbaan zijn omgeven door een publiekswal.
Er zijn tribunes (3 en 4) met 1.500 zitplaatsen, een kantine (2) met 250 zitplaatsen en een wedstrijdtoren met daaronder een kleine kantine (1) met 60 zitplaatsen. De grote kantine (2) wordt gebruikt bij grote evenementen. Bovendien zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen (6).

De aan de baan gelegen kleine kantine (1) heeft 60 zitplaatsen en hier worden versnaperingen zoals broodjes, koffie, limonade, snoep en soep verkocht. Het terrein (1,3,4,) rondom deze kleine kantine gebruiken we deze dag als rennerskwartier.

Het Midland Circuit is in 1982 opgericht door wijlen Ieke Van De Wal. Ieke, ooit een groot coureur in de autospeedway en ovalracing, is in oktober 2013 overleden. In de loop der jaren heeft hij het circuit steeds verder uitgebouwd, tot een multifunctioneel auto- en motorsportcentrum.

Route

Stichting Midland Circuit Beheer
Talingweg 89, 8218 NX Lelystad

Er is nogal wat veranderd rondom het circuit, vanwege de uitbreiding van vliegveld Lelystad. Zie de alternatieve route naar het Midlandcircuit.

Formulieren donateur, inschrijving, licentie

Dit is een circuitdag, geen demo. Natuurlijk ben je donateur, ofwel voor het hele jaar (35 euro) ofwel voor één dag (10 euro). Als inschrijfgeld berekenen we 55 euro per deelnemer of zijspanteam, plus dagverzekering (25 euro per persoon) of tonen jaarlicentie met MON-pasje. We doen ook niet aan tijdmeting, dus de transponder is niet nodig.

Rijd je met een daglicentie, vergeet dan niet het formulier voor de daglicentie in te vullen, te ondertekenen /goed te keuren en digitaal in te dienen. En te betalen…
Jaarlicentie: via mijn.mon.nl.

Bankgegevens
Betalingen graag zelf overmaken, naar
Rabobank Eemnes NL49RABO 0315918764 t.n.v. SAM Motorsport
Onder vermelding van: Circuitdag Lelystad 7 juni 2020.

Je kunt niet contant of per pin betalen bij het inschrijven.

  Deze aanmelding heeft uitsluitend betrekking op de Circuitdag Lelystad 07-06-2020

  De deelnemer

  Aanhef:  Voornaam:*


  Achternaam:*


  Email:*


  Telefoonnummer:*


  Adres:*


  Postcode:*


  Woonplaats:*

  Bij ongeval

  Waarschuwen bij ongeval:*


  Telefoonnummer:*

  De motor

  Merk motor:*


  Type:*


  Klasse:*


  Bouwjaar:*


  SAM-toegelaten:  Verzekering en betaling

  Ik ben in het bezit van een MON-startlicentie 2020:
  NeeJa - deelnamekosten € 55 per rijder of team

  Ik neem deel met een daglicentie:
  NeeJa - deelnamekosten € 80 per rijder of team

  Donateurschap

  Donatie voor één persoon of een zijspanteam

  Voorwaarden

  Ja, ik zal me houden aan de corona-maatregelen, ik ben op de hoogte van de overige reglementen en voorwaarden, ik erken dat ik deelneem aan een risicosport en ik zal de organisatie niet aansprakelijk stellen voor schade.

  Opmerkingen

  2 Comments
  • Frank Elberse 27/05/2020

   ik wil me hierbij aanmelden voor 7-6 2020

   Reply Replies
  • Siegfried Rohrbach 27/05/2020

   Ich möchte Teilnehmen mit meiner Yamaha 350 Baujahr 1984 Startnummer 369

   Reply Replies

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>