Tevredenheid na Oldtimerbeurs Rosmalen

SAM-stand in Autotron

ROSMALEN – Zoals ieder jaar presenteerde de SAM zich op 13 en 14  januari tijdens de Oldtimerbeurs in het Autotron te Rosmalen. Bestuursleden en vrijwilligers van de SAM hebben de stand bemenst. Het algemene gevoel na afloop was tevredenheid – met de sfeer, met manier waarop de nieuwe plannen van de SAM werden ontvangen, met de leuke gesprekken en met de samenwerking met de buren van zusterorganisatie CRT.

Aan één stuk door was het druk rond de SAM-stamtafel.

Verschillende prachtige motoren waren er te bewonderen, machines die niet alleen mooi staan te wezen in een museum, maar die actief deelnemen aan de racedemo’s van de SAM. Bijvoorbeeld de kampioensmotor van het Bel Ray Hondateam, de eigenbouw 125-racer van Kees van der Starre, de Honda CB750 van Rob Bosschieter en de Ducati TT1 van Ger Bos.

Twee nieuwe bestuursleden

Al tijdens de eerste dag van de Oldtimerbeurs kwamen heel veel goed geluimde bezoekers langs bij de stand van de SAM. Na een korte bestuursvergadering werd de toetreding van twee nieuwe bestuursleden definitief. Harry Bouwman en Noud Lourenssen: bedankt! Die dag werd de stand bemand door Ger Bos en Tonnie van Schijndel, en verder door Carolien en Ingmar de Weerdt.

Tonnie test even uit hoe het zit op Ger z’n Ducati TT1. 

Na afloop van de tweede beursdag van Oldtimerbeurs Autotron Rosmalen hadden we al net zo’n droge keel als na de eerste. De positieve geluiden die we te horen kregen gaven ons allemaal veel energie. We zien met vertrouwen uit naar het racedemoseizoen 2018, met leuke nieuwe evenementenlocaties en veel meer endurancewedstrijden dan in 2017.
Dank weer aan onder meer Noud Lourenssen, Tonnie van Schijndel, Christian, Carolien en Ingmar de Weerdt voor hun persoonlijke aanwezigheid en aan Kees van der Starre, Marcel Geurts en Rob Bosschieter voor het ter beschikking stellen van hun motoren. En aan die tientallen motorliefhebbers die langskwamen, zodat de dag voorbij was gevlogen voordat we het in de gaten hadden.
O ja, en aan Libema Autotron voor de prettige samenwerking, de gratis clubstand en de lunchpakketten.

 

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>