Tijdwaarnemingsavond rond de keukentafel

HEERDE – Gisterenavond, ten huize van Harry Althof z’n moeder. Harry (op de foto de man met het geruite overhemd) configureert de tijdwaarnemingssoftware van de SAM. Aspirant tijdwaarneemster Priscilla is heel slim en snapt direct alles wat Harry uitlegt. Twee wat oudere heren kijken mee. Ze begrijpen er weinig van, zo te zien.


Aanstaande Tweede Paasdag, tijdens de SAM-testdag op het Midlandcircuit in Lelystad, gaan we nog even door met live-testen van de apparatuur en de software.

Voor deelnemers is er nog plaats trouwens. Je kunt op de dag zelf komen zonder vooraanmelding; betaling bij inschrijving. Open voor SAM-rijders, maar ook voor degenen die niet zijn aangesloten bij de SAM. Overige details op de site van de SAM.
Het is een testdag, zonder officiële tijdwaarneming, maar dit keer kan je gratis een transponder meekrijgen, in het kader van de live-tests.

Martin Snijder doneerde een nieuwe laptop. Daar zijn we heel blij mee, veel dank daarvoor. Deze laptop is beter en sneller dan de oude. Noud Lourenssen (rechts op de foto) heeft de tijdwaarnemingslus onder handen genomen. Hij heeft draadbreuken en andere zwakke punten gerepareerd.
Harry gaat nog aan de slag met de database.


Met Priscilla er bij als collega van Willemijn moet de tijdwaarneming dit jaar alles bij elkaar aanmerkelijk soepeler verlopen.
(Foto’s: moeder Harry)

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>