Toelatingsdag SAM weer achter de rug,

Van heide en ver waren ze weer naar Star-Twin motors te Loenen gekomen! Sommige om hun tweede motor te laten schouwen en enkele voor de eerste keer. Het weer zat ook mee dus het was sowieso volle bak in Loenen, veul heel veulllll Ducati’s. Tijdens de dag kwamen ook enkele Sammers voorbij om ons een hart onder de riem te steken en om lekker bij te babbelen. De gesprekken met nieuwe Sammers zijn natuurlijk altijd leuk om te doen. Het enthousiasme waarmee zij hun verhaal doen…daar doen we het voor.

Tijdens de geluidskeuring was er regelmatig te horen, nouja te horen, ooeehh aahhhhhh das wel erg hoog. Terwijl Erik druk was met de technische staat te controleren bediende Noud de DB meter. Er was ook veel belangstelling vanuit de gasten van Star-Twin dag. Deze, vooral Ducatisten, wilde ook hun geroffel wel eens laten meten. De Duc’s scoorde erg hoog, vooral die met de ringelding koppeling!

Rond 1600 uur liep voor ons de dag ten einde, wederom een mooie dag voor de SAM. Aan alle die aanwezig waren of meewerkten…bedankt! Namens het SAM bestuur fijne paasdagen gewenst.

Heel aparte Peugeot 50cc met wat probleempjes. Denk dat de SAM gemeenschap ze wel kan adviseren.
No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>