Tonnie van de Bunte legt bestuursfunctie neer

Van de Bunte Vrijwilligersdag 014HIERDEN – Tonnie van de Bunte, bestuurslid van de SAM sinds januari 2012, legt zijn bestuursfunctie neer. Hij heeft zich vooral beziggehouden met technische zaken, circuitveiligheid en de organisatie van racedemo’s. Hij verzocht ons de volgende verklaring te plaatsen.

Geachte rijders, donateurs en medeorganisatoren,

Naar aanleiding van de veelvuldig geuite klachten en verwijten van de rijders /medeorganisatoren over mijn rol binnen het bestuur, deel ik u mede dat ik ingaande afgelopen 29-8-2016 alle vrijwillig gedane werkzaamheden voor de SAM neerleg.

Ook privé-omstandigheden spelen in deze beslissing een rol.

De vele uren die ik besteed heb aan de SAM om demo’s te organiseren met als doelstelling voor ogen: dan kan ik zelf ook lekker rijden, is hierdoor in een ander daglicht komen te staan.

Het plezier en de drive om dit voor mijzelf, SAM en alle SAM-rijders te doen is veranderd naar: moet ik al deze vrije tijd wel hieraan besteden?

Wel blijf ik als rijder actief en bij de organisatoren die een andere beleving van mij als karaktervol persoon hebben, als vrijwilliger en dan met name voor opbouw en opruimen.

Ik wil iedereen bedanken die op welke wijze dan ook samen met mij vele SAM-zaken geregeld heeft en wens het huidige en toekomstig bestuur veel wijsheid.

Tonnie 

 

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>