Uitbreiding bestuur SAM

LEUSDEN – Goed nieuws voor de voortgang van SAM. Tijdens de bestuursvergadering van maandag 5 juni jongstleden trad een nieuw bestuurslid toe: John Beumer. Mensen die al wat langer meelopen in de motorsport kennen hem wel. Ooit was hij al eens bestuurslid bij de SAM en ook bijvoorbeeld bij de Ducaticlub Nederland vervulde hij diverse functies. Het SAM-bestuur is blij met de uitbreiding en hoopt dat deze zal bijdragen aan de stabiliteit en geloofwaardigheid van de club.

John Beumer: “Ik zag dat het bestuur van de SAM na een paar moeilijke jaren behoefte had aan versterking. Met mijn ervaring bij het organiseren van motorsportevenementen hoop ik een goede bijdrage te kunnen leveren.”

Samen met onder andere Ruud Pothoven (bekend als Laverdacoureur bij diverse SAM-endurances) richtte hij een aantal jaren geleden ‘Back on Track’ op. Onder deze naam hield hij zich bezig met het organiseren van circuitdagen voor klassiekers en youngtimers. Soms wel en soms niet werkte Back on Track daarbij samen met de SAM. De laatste jaren leidde Back on Track een slapend bestaan.

“Onze naam is begin dit jaar door een geheel andere organisatie overgenomen. Daar wisten wij niets van, maar het zij zo. Mijn energie ga ik nu steken in de SAM.”

Hoewel al over de zeventig jaar oud, is John Beumer nog steeds in staat om te dromen. Eén van die dromen is het opnieuw laten rijden van de SAM-wegraceklassen van de jaren tachtig en negentig. En natuurlijk het voortzetten van de traditie van de drieuurswedstrijden.

De samenstelling van het bestuur is nu als volgt: Gijs van Hesteren (voorzitter), John Beumer (secretaris), Carolien de Weerdt (penningmeester), Martin Snijder (wedstrijdsecretariaat).

 

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>