Veertig SAM-klassiekers bij Pitstopdag Ten Kate

NIEUWLEUSEN – Op zaterdag 25 april organiseerde Ten Kate motoren de jaarlijkse Pitstopdag. Met diverse attracties en een groot luchtkussen voor de kinderen was er voor ieder wat wils. Vroeg in de morgen, toen het nog rustig was, zijn we snel het terrein overgelopen en hebben we de nodige foto’s geschoten. Alles bij elkaar duurt zoiets altijd weer langer dan je denkt, want je komt altijd bekenden tegen.

Tekst en foto’s: SAM, Ben Looijen

IMG_0933-850t

Achter op het grote terrein was de SAM goed vertegenwoordigd met plusminus veertig motoren. Op hetzelfde terrein was ook een grote stalen koepel met een Tjechisch stuntteam, dat met maar liefst vier motoren rondjes draaide in de grote stalen koepel.

Vanaf negen uur druppelde het publiek rustig binnen en het werd gezellig druk, toen rond de middag het weer verbeterde, zowel binnen als buiten. Wanneer je door de gigantische werkplaatsen loopt en alles bekijkt vraag je jezelf af hoe dit allemaal mogelijk is in deze tijd van recessie. Waar andere bedrijven failliet gaan floreert Ten Kate Motoren als nooit te voren en weten ze met de nodige sponsoren en met de jonge Nederlandse rijder, Michael van der Mark, wereldkampioen in de klasse Supersport bij de Superbikes te worden.
Ten Kate Motoren mag trots zijn op dit resultaat en op deze geslaagde dag. De leden van de SAM waren zeer dankbaar dat zij deel mochten uitmaken van dit bijzonder mooie en geslaagde evenement.

IMG_1012-850t

IMG_1001-850t

IMG_0946-850t

IMG_0977-850t

Jan van Zuuk Pitstopdag

Deze laatste foto: Jan van Zuuk

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>