Voorjaarsvergadering in Het Klokhuis te Amersfoort

Op 23 februari belegt de SAM de voorjaarsvergadering. Deze is bedoeld voor alle rijders, organisatoren, vrijwilligers en sponsors. De bijeenkomst vindt plaats in Het Klokhuis, Weberstraat  2, 3816 VC Amersfoort. De zaal opent om 15.00 uur, de vergadering begint een half uur later.
Op de agenda onder andere het komende seizoen en de rapportage van de commissie die onderzoekt of de 500 cc en 750 cc anders ingedeeld kunnen worden. Het voorstel was deze op te delen in een klasse tot en met 1980 (500 + 750 cc) en een klasse 1981 tot en met 1987. Zie voor meer uitleg het verslag van de najaarsvergadering 2018 op deze site.
We maken de vergadering niet te lang, zodat we nog even kunnen napraten. Omstreeks 17.00 uur ronden we het af.
Daarna hebben we de zaal nodig voor een bespreking met de vrijwilligers en officials voor seizoen 2019. Wie weet wil jij ook helpen als vrijwilliger; in dat geval kan je nog even nablijven.

Adres: Weberstraat 2, 3816 VC Amersfoort

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>